PR:
SA "ARRIA TRADE CORPORATION" 1 000.00
MTF: |
"ALPHA LEASING" SA 1.00

---------- I M P O R T A N T ----------

Inapoii la lista noutăţilor

2020-03-16
COMUNICAT Bursa de Valori a Moldovei
16 MARTIE 2020

 
Măsurile implementate de BVM pentru ca activitatea să nu fie afectată de extinderea COVID-19 la situația din data 16.03.2020

• Au fost implementate măsuri de prevenție necesare pentru desfășurarea normală a activității la nivelul operatorului de piață/ operatorului de sistem.
• Se aplică munca la distanță;
Sistemul de tranzacționare funcționează în regim obișnuit;
• transmiterea corespondenței se va face în mod prioritar prin elemente electronice: la adresa de e-mail: moldovastockexchange@gmail.com, tel 022 277 636. În vederea excluderii eventualelor incoveniențe rugăm obținerea confirmării telefonice privind recepționarea corespondenței la BVM.

Bursa de Valori a Moldovei (BVM) informează toți participanții pieței de capital că a luat măsuri de prevenție a influenței COVID-19 asupra activității curente a operatorului de piață/operatorului de sistem și a tuturor angajaților.
BVM monitorizează cu atenție evoluția situației așa cum este prezentată de autorități și a implementat măsurile de prevenție necesare pentru desfășurarea normală a activității la nivelul operatorului de piață/operatorului de sistem.
La nivel intern, BVM a anunțat personalul angajat despre măsurile pe care este obligat să le ia și despre ce trebuie să facă în cazul în care vreo persoană prezintă simptome specifice declanșate de acest virus. În contextul evenimentelor recente cu privire la COVID-19 în Republica Moldova și a măsurilor luate de autorități odată cu accelerarea răspândirii COVID-19 în R.M., unii angajați ai BVM au început să lucreze de acasă, prin rotație, iar în incinta BVM au fost luate măsuri suplimentare de igienizare și dezinfecție.
Totodată, BVM a decis că este mai sigur să restricționeze accesul persoanelor străine în sediul BVM, cu posibilitatea extinderii acestor măsuri și ulterior, în funcție de evoluția evenimentelor cu privire la COVID-19 în R.M.
BVM va continua să monitorizeze evoluția situației cauzate de COVID-19 în Republica Moldova și asigură membrii pieței reglementate/MTF că este pregătită să impună măsuri suplimentare dacă situația o va cere.

Inapoii la lista noutăţilor