PR:
SA "ARRIA TRADE CORPORATION" 1 000.00
MTF: |
SA "TIPAR - COLOR" 0.07

Admiterea pe Piața Reglementată, începând cu 28 noiembrie, a acțiunilor emise de "BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ CHIȘINĂU" SA (MD14BROM1003)

Inapoii la lista noutăţilor

2023-11-27

Începând cu data de 28 noiembrie 2023, acțiunile emise de "BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ CHIȘINĂU" SA (MD14BROM1003) vor fi admise spre circulație la Bursa de Valori a Moldovei. 

Listarea la BVM a acțiunilor BCR Chișinău reprezintă un pas important în realizarea acordului de vânzare integrală a acțiunilor deținute de Banca Comercială Română în filiala BCR Chișinău, contraparte a acordului fiind VICTORIABANK.

Menționăm că, încheierea acordului de vânzare a fost făcută publică la finele lunii martie a anului curent, finalizarea tranzacției fiind precedată de mai multe condiții suspensive, inclusiv aprobarea Băncii Naționale a Moldovei, a Băncii Naționale a României, a Băncii Centrale Europene, a Consiliului Concurenței din Republica Moldova și a Comisiei Naționale a Pieței Financiare din Republica Moldova. Până la primirea aprobărilor, BCR Chișinău și Victoriabank î-și vor desfășura activitatea independent, după care urmează a avea loc integrarea BCR Chișinău în VICTORIABANK.

BCR Chișinău are peste 13.000 de clienți activi, 110 angajați și patru unități, două în Chișinău, respectiv câte o unitate în Cahul și Bălți.

Comunicat privind intenția BCR de a vinde filiala BCR Chișinău către VICTORIABANK

Inapoii la lista noutăţilor