PR:
SA "BANCA DE FINANTE SI COMERT" 545.00
MTF: |
S.A. "ASITO DIRECT" 1.67

Cea de-a doua vizită la BVM a studenților ASEM organizată în contextul Săptămânii Internaționale a Investitorului 2023

Inapoii la lista noutăţilor

2023-10-12


Dragi prieteni și colegi,
 

Cu bucurie vă împărtășim că, pe data de 5 octombrie, în cadrul Săptămânii Internaționale a Investitorului 2023, am avut onoarea de a organiza cea de a doua vizită a studenților de la facultățile de Finanțe și Economie Generală și Drept de la Academia de Studii Economice din Moldova la Bursa de Valori a Moldovei.
 

În cadrul acestei vizite educative, studenții au avut ocazia să înțeleagă mai bine funcționarea și rolul bursei în economie, precum și să interacționeze cu profesioniștii din domeniul financiar.
 

Am discutat despre importanța investițiilor în dezvoltarea economică, strategii de investiții și gestionarea riscurilor. Participanții au fost încurajați să exploreze opțiunile de investiții responsabile și să dezvolte o înțelegere mai profundă a piețelor financiare.
 

Este crucial să educăm și să încurajăm tinerii să înțeleagă lumea investițiilor și să îi ajutăm să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a lua decizii financiare informate și responsabile.
 

Mulțumim colegilor de la Academia de Studii Economice din Moldova și celor din cadrul Comisiei Naționale a Pieței Financiare pentru deschiderea și implicarea activă în această experiență educativă valoroasă pentru viitorii profesioniști din domeniul financiar.
 

Continuăm să susținem și să încurajăm educația și conștientizarea financiară în rândul tinerilor și suntem nerăbdători să contribuim la dezvoltarea viitorului economic al țării noastre prin educație și colaborare.
 
Inapoii la lista noutăţilor